Dynia zwyczajna - Cukinia SMAK&ZDROWIE
Dostępność: brak
Opis produktu
Dynia zwyczajna, czyli cukinia, której łacińska nazwa to Cucurbita pepo Nimba obowiązkowo musi znaleźć się w każdym warzywniku z prawdziwego zdarzenia. Cukinie są znakomitym dodatkiem do wielu dań. Można je jeść również bez żadnych dodatków. Nasiona warzyw , które proponuje marka Smak&Zdrowie należy wysiać w kwietniu lub maju-czerwcu, aby cieszyć się z urodzajnych plonów. Nasiona należy umieścić na głębokości 2-3 cm. Gleba, na której zasiejesz dynię musi być żyzna i próchnicza, a stanowisko słoneczne.
Dynia ma następujące parametry:
termin wysiewu: kwiecień, maj lub czerwiec, głębokość siewu: 2-3 cm, stanowisko: słoneczne, ilość nasion: 8.
Specyfikacja
Smak&Zdrowie
8 nasion
IV lub V-VI
Gleba żyzna, próchniczna
Słoneczne
2-3 cm
5904842862534
5904842862534